Länkfredag

  • Det kan löna sig att hålla koll på var dina texter hamnar. Journalisten skriver idag om en frilansjournalist vars text olovligen använts i en annons för en bank. Frilansaren krävde 35000 kr i skadestånd för intrånget i hans upphovsrätt – och fick det.
  • Bok-och biblioteksmässan är i full gång i Göteborg och chanserna att frottera sig med mediaeliten (oftast passande nog i baren på Elite Park Avenue Hotel) är stor. I själva mässbyggnaden är det ful lysrörsbelysning, luftbrist och alldeles alldeles underbart för alla oss text-människor. Jag har själv aldrig lyckats få till något annat än en rusning som en huvudlös höna på Bokmässan, men funderar på om det inte är dags att åtminstone försöka planera lite. Då är Bokmässans hemsida till stor hjälp. Här kan du i hemmets lugna vrå göra ditt eget schema. Planeringsfreaks unite!
  • Vi stannar i Göteborg men förflyttar oss till onsdagen den 1 oktober. Då håller ABF i populära Medietrappan. Den här gången är det Sverige till salu – var är mediescoopen? som är titel på föreläsningen.
  • Nutek är en väldigt matnyttig sida för dig som är på gång att starta eget. Tillsammans med bland andra Skatteverket och Arbetsförmedlingen anordnar de också starta företags-dagar, med information om vad du som nyföretagare bör tänka på. Se här om det hålls en starta företags-dag nära dig.

/Lisa

Lämna en kommentar

Under Länktips

Kommentarer inaktiverade.